Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

În așteptarea valului 5, Spitalele din Năsăud și Beclean au primit câte două construcții modulare plus radiatoare din rezerva de stat

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Instituția Prefectului a  anunțat astăzi scoaterea prin intermediul Comitetului pentru Situații de Urgență, din rezerva de stat a patru construcții modulare, cu radiatoare de încălzire cu tot,  care au fost repartizate Spitalelor din Năsăud și Beclean.

Potrivit prefectului Stelian Dolha construcțiile modulare, care sunt nou-nouțe, plus radiatoarele de încălzire vor fi folosite pentru  organizarea unor puncte de vaccinare, în curțile interioare ale celor două spitale dar și pentru triajul observațional/epidemiologic. Construcțiile au ajuns astăzi la Spitalele din Beclean și Năsăud . Și Spitalul Județean de Urgență a primit în urmă cu o lună astfel de containere.

Pe de altă parte autoritățile de sănătate publică au cerut astăzi pregatirea secțiilor UPU pentru creșterea masivă a adresabilității pe finalul lunii ianuarie , când se asteaptă un adevarat val de îmbolnăviri cu noua tulpină Omicron în România.

Adresabilitatea va creste atunci major pe secțiile de Primiri Urgență. Bistrița își inaugurează la sfârsitul acestei saptamani noua secție reabilitată a Unitatii de Primiri Urgență care se întinde pe 1400 de metrui pătrați

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu