Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Liberalul Florin Urâte la BEX TV: ”va trebui să trecem peste și să avem niște întâlniri cu PSD, să vedem care-s obiective pe județ”. Ce spune de pierderea funcției de prefect VIDEO

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Invitat în studioul Bistrița Express TV, liberalul Florin Urâte, președintele organizației oamenilor de afaceri din PNL Bistrița-Năsăud a vorbit joi seara  despre criza energetică și de materii prime, despre variantele noi de taxare vehiculate în spațiul public dar și despre relațiile locale PNL-PSD după realizarea noii coaliții de guvernare precum și de pozițiile pierdute de filiala PNL în raport cu alte organizații din țară.

Urâte  spune că numirea unui nou prefect, din partea PSD, ca urmare a algoritmului stabilit la vârful coaliției este o pierdere, nu doar pentru filiala PNL, în condițiile în care Stelian Dolha este apreciat drept un foarte bun prefect: ” Din punctul meu de vedere, fără să contest pe cel care va veni la prefectura sau profesionalismul, consider că este păcat ce s-a întâmplat,  Stelian Dolha și-a dus extrem de bine mandatul , a fost foarte dinamic, s-a confruntat cu o perioada grea, cu inundații, cu pandemia, a trebuit sa ia măsuri din acestea, care n-au fost populare, și s-a achitat foarte onorabil,  dar din păcate s-a întâmplat așa,  ..” Florin Urâte a spus și că nu a înțeles criteriul de stabilire a prefecților, de aceeasi culoare cu președintele Consiliului Județean: ”mie mi se părea mai logic ca prefectul să fie din alt partid decât  presedintele consiliului județean, pentru omogenitatea coaliției, au hotărât altfel, din păcate” a mai spus Urâte, consilier local si fost consilier județean timp de mai multe mandate.

Liberalul a făcut trimitere și la modul în care a fost tratată filiala BN dar si altele care s-au clasat printre primele la alegeri: ”merităm pentru filială o funcție de ministru, la ce rezultate am avut. Si au obținut filiale care au ieșit aproape pe locul 3, nu pe 2.(..). Aproape ne-au sfidat . în timp cei noi am zis că sa ne apucam de treaba, ei în timpul asta au umblat pe acolo prin spate” a comentat acesta

Legat de relația din coaliție, Florin Urâte spune că inclusiv în județ liberalii trebuie să se așeze la discuții cu conducerea PSD pentru a stabili obiective comune pentru județ pentru a absorbi cât mai mulți bani pentru proiectele de interes major. ”trebuie sa avem niste întâlniri, să vedem care-s obiectivele centrale pe județ și să vedem ce ne așteaptă.” a mai spus Florin Urâte.

Urmăriți emisiunea cu Florin Urâte:

Share.

About Author

Lasă un comentariu