Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Front de aer polar peste județ: vremea se răcește semnificativ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vremea se răcește considerabil în județ, în săptămâna de dinaintea  Crăciunului. Răcirea se va simți chiar de luni noaptea, pentru ca de marți un front de aer polar sa coboare considerabil temperaturile nocturne

Potrivit paginii Meteo.BN în ziua de luni, maximele mai pot trece uşor peste 0°C, însă vor deveni negative de marți: ” în zonele joase de relief, marți, miercuri şi joi, acestea vor deveni negative peste tot, cu valori la amiezi cuprinse, în marea lor majoritate, între, -8°C, în zonele submontane si nu mai mult de -3°C, in zonele de sud-vest al județului.

Nopțile şi diminețile aferente acestor trei zile vor deveni geroase, pe arii extinse, cu valori minime cuprinse între -15 – -16°C în depresiunile intramontane şi -8°C – 10°C, la podiş.

Si vântul se va intensifica în zona de munte, mai ales în zona de luni spre marți noaptra, prognozează Meteo.BN.ro: ”Vântul se va intensifica pe parcursul zilei de luni si in noaptea de luni spre marți, când, la munte, va sufla tare, cu viteze de peste 70 km/h iar in zonele joase va fi moderat, cu viteze de 40 – 50 km/h .

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu