Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Întâlnire cu tamponare la Salva între doi șoferi de 20 de ani. La mijloc a fost prinsă și o căruță

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Poliția din Năsăud a fost solicitată să intervină la un accident rutier produs miercuri după amiaza pe Drumul Național 17C în Salva.

Doi șoferi extrem de tineri, unul de 19 ani si un altul de 20 care conduceau mașini din sensuri opuse au intrat în coliziune cu autovehiculele, iar în accident a fost prinsă și o căruță. Vinovat de accident pare să fi fost șoferul de 20 de ani, conducatorul unei autoutilitare care a și fost amendat contravențional. Mașina tânărul de 19 din Bistrița s-a răsturnat pe partea stângă, rămânând suspendată pe portiere, însă nimeni nu a fost rănit.

O autoutilitară condusă de un tânăr de 19 ani din Bistrița care se deplasa pe raza localității Salva a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 20 de din Telciu, care se deplasa din sens opus.
În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un atelaj hipo care se deplasa pe drumul public” este filmul ciocnirii potrivit IPLJ BN. Cei trei participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Față de tânărul de 20 de ani, polițiștii au luat măsura sancționarii contravenționale conform prevederilor OUG 195/2002.” informează Poliția.

Share.

About Author

Un comentariu

Lasă un comentariu