Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Sărbatorile unui sucevean, contrabandist profesionist: Crăciunul în arestul poliției din Bistrița, Revelionul în cel din Bihor

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un sucevean specializat în contrabandă cu țigări, care a petrecut Crăciunul în arest preventiv în Centrul de detenție a poliției din Bistrița își va petrece Revelionul în arestul poliției din Bihor, acolo unde urmează să fie transferat prin hotărârea Judecătoriei Bistrița.

Bărbatul, un sucevean de 36 de ani a stat aproape o lună în arestul IPJ BN , după ce la început de decembrie a fost prins gonind euforic pe șoselele din județ cu permisul suspendat, numere de înmatriculare falsificate  și sub efectul cocainei. Era filat pentru contrabanda cu țigări, suspiciune confirmată de cele aproape 1000 de pachete de țigări netimbrate găsite în mașină.

În momentul în care a fost prins în trafic suceveanul se afla în libertate de puțină vreme, dar sub control judiciar, după o perioada de arest preventiv, urmat de  arest la domiciliu, după ce a fost prins în județul Bihor cu țigări de contrabandă și inculpat penal într-un dosar de contrabandă calificată. Acum în același dosar aflat pe rolul Judecătoriei Salonta, procurorii au cerut revenirea la măsura arestului preventiv, aplicată în iunie, iar magistrații bistrițeni au fost de acord în 28 decembrie să nu-i mai prelungească arestul preventiv la Bistrița, deoarece exista noul mandat de arest preventiv de la Salonta din  decembrie, rămas definitiv.

Citește și:

Tupeu de contrabandist: un șofer drogat cu cocaină a fost prins cu mii de pachete de țigări fără timbru. Avea permisul suspendat și mașina cu numere false

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu