Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Primarul din Năsăud, mesaj la intrarea în noul an: ”comunitatea noastră nu poate prospera decât prin contribuția fiecăruia dintre noi!”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Dorin Vlașin, tânărul primar din Năsăud le-a transmis locuitorilor  la intrarea în noul An, 2022, că o comunitate poate prospera doar prin contribuția fiecărui membru și că orașul face pași importanți spre modernizare.
”Anul 2021 va rămâne în istorie ca unul dintre cei mai dificili ani prin care a trecut țara noastră în ultimele decenii. A fost încă un an în care ne-am străduit din răsputeri să trecem cu bine peste toate provocările fără să ne pierdem încrederea și puterea de muncă.
Năsăudul nostru a făcut pași importanți spre a deveni orășelul cochet pe care ni-l dorim cu toții și cu siguranță nu ne vom opri aici. Vă mulțumim pentru încrederea, răbdarea și susținerea pe care ni le-ați oferit și în acest an. Comunitatea noastră poate prospera doar prin contribuția fiecăruia dintre noi a transmis primarul Dorin Vlașin, în mesajul de intrare în noul an de pe pagina de facebook a Primăriei Năsăud.
Una dintre provocarile noului an este pentru administrația din Năsăud urgentarea demersurilor pentru realizarea șoselei ocolitoare a orașului, pentru care studiul de fezabilitate e finalizat si depus la sfârșitul lunii decembrie. Administrația are în plan și refacerea și modernizarea Centrului Civic și  a piațetei din fața primăriei.
Într-o altă postare de pe pagina personală de facebook primarul Vlașin a scris că în pofida tuturor dificultăților și provocărilor anul care s-a încheiat a fost unul productiv pentru administrație și a postat un album cu fotografii ilustrativ:
”Consider că este un moment potrivit să privim în retrospectivă și să ne bucurăm că putem numi 2021 un an productiv din punct de vedere a dezvoltării orașului. Albumul acesta de poze stă mărturie că Năsăudul nostru drag a început un lung proces de a deveni un oraș mai curat și mai primitor ca oricând”: 
Share.

About Author

Lasă un comentariu