Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Toate orașele din județ au intrat în 2022 cu focuri de artificii. Becleanul a avut două runde

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Municipiul Bistrița și cele trei orașe ale județului: Beclean, Năsăud și Sângeorz Băi au intrat în noul an, 2022 cu focuri de artificii organizate în piețele centrale, după ce cu un an înainte pandemia a obligat administrațiile să renunțe la spectacolul vizual. 

Becleanul a făcut notă distinctă anul acesta și a avut două focuri de artificii în noaptea de Revelion. Pe lângă tradiționalul joc de artificii din piața centrală care a marcat intrarea în noul an, beclenarii au putut admira și un foc de artificii organizat în avans cu trei ore de Revelion, organizat în zona Podului de la Beclenuț pentru a marca începerea construcției centurii ocolitoare a orașului: ” două momente speciale, primul spectacol cu focuri de artificii fiind programat în intervalul 20:50-21:10 la podul de la Beclenuț, pentru a sărbători împreună existența acestuia și a începerii construcției în 2022 a Variantei de Ocolire a orașului Beclean și licitația pentru lucrări a podului de la Șuri. ” a fost invitația primarului Nicolae Moldovan.

La Năsăud artificiile au fost lansate în Parcul central, la Bistrița, ca de obicei în Piața Centrală în timpul concertului de Revelion, iar la Sangeorz Bai, în fața Primariei. Noul primar interimar al orașului Sângeorz Băi, Cătălin Bota a postat pe pagina de facebook imagini cu focul de artificii:

Share.

About Author

Lasă un comentariu