Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Polițiștii au prins trei tineri care vindeau substanțe psihoactive de la geamul mașinii. S-a întâmplat pe o stradă din Bistrița

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Doi tineri și o minoră de 17 ani au fost prinși în flagrant de polițiști pe străzile municipiului  pe  când ofereau spre vânzare substanțe psihoactive.

Cei trei, un tânăr de 18 ani, o minoră de 17 ani și un bărbat de 31 de ani,  filați de ceva timp au fost surprinși în timp ce tranzacționau de la geamul mașinii pliculețe cu o substanța incoloră, neidentificată încă, oferită pe post de substanță psihoactivă. Clienta potențială ar fi urmat sa fie o tânără din Livezile.  S-au trezit însă cu toții cu luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care i-au prins în flagrant delict și i-au percheziționat corporal.  Asupra  celor trei au fost descoperite 8 plicuri cu substanțe cristaline, incolore care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, precizează un comunicat de presă al IPJ BN.

”La controlul corporal, asupra bărbatului de 31 de ani, aflat la volanul autoturismului, polițiștii au descoperit un plic din plastic ce conține o substanță cristalină, incoloră, iar asupra celui de 18 ani, polițiștii au descoperit alte 7 plicuri care conțineau substanțe similare, în greutate de 1 gram fiecare. Cele 8 plicuri cu substanțe au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor și efectuării analizelor de laborator. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală care a fost înaintat structurii competente, în vederea continuării cercetărilor” precizează comunicatul poliției bistrițene.

        

Sursa foto: Antena 3

Share.

About Author

Lasă un comentariu