Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

De joi PNL nu mai conduce Prefectura Bistrița-Năsăud. La o lună după ce PSD si-a desemnat omul, a venit și numirea

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

La mai bine de o lună după ce PNL a pierdut la masa negocierilor naționale  funcția de prefect în Bistrița-Năsăud și fix la o lună după ce  PSD si-a desemnat reprezentantul, Guvernul a operat în ședința din 12 ianuarie înlocuirea din funcție.

Prim-vicepreședintele PNL Stelian Dolha, cel care a fost prefect timp de doi ani a fost revocat din funcție, fiind numită jurista de 63 de ani, Mica Oprea, fost subprefect și secretar general al Prefecturii și apoi al Consiliului Județean,  funcție din care s-a pensionat în iunie 2020.

Mica Oprea, o apropiată a președintelui CJ și PSD Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan a fost desemnată de PSD BN la propunerea acestuia, în 13 decembrie 2021 drept nominalizarea partidului pentru funcția de prefect. Mica Oprea cumula la ora nominalizării în funcție  pensia de vârstă cu salariul de consilier al primarului Bistriței, Ioan Turc, pe care o ocupa de câteva luni.

PNL Bistrița-Năsăud se consolează cu funcția de subprefect, pentru care l-a nominalizat pe liderul consilierilor județeni, Ioan Zăgrean (62 de ani), după ce Stelian Dolha a declinat propunerea. Din vechea echipă de la Prefectură va rămâne în funcție subprefectul UDMR, Decsei Attila. Noii numiți vor fi instalați în funcție joi, 13 ianuarie.

Citeste și

Consiliul politic PSD BN a votat în această seară: merge cu Mica Oprea-prefect. Ce spun Radu Moldovan și Ioan Turc despre nominalizare

Share.

About Author

Lasă un comentariu