Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Bistrița are un schior calificat la Jocurile Olimpice de la Beijing. Petrică Hogiu e la a doua participare la JO din carieră

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un tânăr schior, legitimat la CSM Bistrița, Petrică Hogiu, 30 de ani, s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Beijing, care vor avea loc în perioada 4-20 februarie.  Sportivul bistrițean, care concurează la schi fond, este la a doua participare la Jocurile Olimpice, după debutul său la Olimpiada din Vancouver, din 2010.

Performanța, anunțată atât de clubul său pe pagina de facebook cât și pe pagina sportivului, dar și a Batalionului 821 Infanterie acolo unde este angajat   a venit grație punctajului acumulat la competiții interne și mai ales  internaționale, între care Cupa Mondială dar și Cupa Balcanică de anul trecut,  unde reușit să urce pe podium.

HOGIU PETRICĂ legitimat la CSM B-ȚA s-a calificat la JO de iarnă FELICITĂRI antrenor RODICA DRĂGUȘ ⛷⛷⛷” anunță pagina de facebook a CSM Bistrița, în timp ce Batalionul 812 Infanterie „Bistrița”, care va reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Beijing a scris: ”Petrică Hogiu este militarul din cadrul Batalionului 812 Infanterie „Bistrița”, care va reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Beijing. În urma acumulării cu succes a punctajului necesar pentru calificarea la cea mai importanta competiție din lume, militarul raportează ̂. Militarii Brigăzii 81 Mecanizată “General Grigore Bălan” îi urează mult succes!”.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu