Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Becleanul are de astăzi sediu nou OCPI. Ce anunț a făcut primarul Nicolae Moldovan

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Orașul Beclean are de astăzi un sediu nou într-o clădire modernizată pentru Oficiul Local de Cadastru și Publicitate Imobiliară. Noul sediul, amplasat pe strada 1 Decembrie 1918, este o investiție realizata de ANCPI în parteneriat cu administrația orașului de circa 230 000 de euro, potrivit informațiilor publicate de primarul  Nicolae Moldovan.

Primarul Moldovan  a publicat pe pagina sa de facebook si fotografii de la inaugurarea la care au fost prezenți directoarea Agenției naționale de Cadastru, Rákosi-Seiwarth Ildikó, directorul  ADR Nord Vest, Marcel Boloș, oficialități locale și județene. La inaugurare nu a fost prezent noul prefect Mica Oprea, ci doar cei doi subprefecți, Decsei Attila si Ioan Zagrean alături de presedintele CJ, Radu Moldovan.

Reabilitare din temelii

Finalizarea lucrărilor de modernizare la clădirea situată din centrul orașului este importantă pentru bunul mers al activității OCPI. Edificiul a fost reabilitat din temelii, fiind realizate noi compartimentări, cu birouri mai spațioase fiind construită inclusiv o sală de bibliotecă. Lucrările au mai cuprins montarea de ferestre noi, pardoseală nouă, a fost montată o centrală termică modernă și a fost schimbată integral și instalația electrică. Curtea a fost de asemenea pavată. Investiția a fost realizată de către Oficiul pentru Cadastru și Publicitate Imobiliară, în colaborare cu Primăria Beclean care a pus la dispoziție toate Autorizațiile si Avizele necesare pentru a reuși reabilitarea la standarde europene a clădirii și a asigura condiții optime de tratare a cetățenilor și totodată a angajaților OCPI!a scris Nicolae Moldovan pe pagina sa de facebook.

Beclenarii nu au avut acces la serviciile OCPI începând din 17 ianuarie , pentru că a fost nevoie ca arhiva sa fie mutata din sediul tempora, de pe strada Ghiocelului, potrivit informațiilor de pe site-ul OCPI BN.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu