Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Alin Seserman e în cărțile PNL Satu Mare pentru funcția de secretar de stat la Ministerul Mediului. A confirmat informația pentru Bistrița Express

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Numele bistrițeanului Alin Seserman este vehiculat în mediile politice bistrițene drept propunerea PNL Satu-Mare pentru o funcție de secretar de stat la Ministerul Mediului. Fostul consilier local ar fi fost votat în unanimitate de Biroul judetean al filialei respective.

Informația că Alin Seserman ar fi în cărți pentru o asemenea funcție a ajuns la urechile membrilor filialei Bistrița-Năsăud, din care a demisionat în 2016, atunci când a candidat independent pentru Primăria Bistrița.

Contactat telefonic de Bistrița Express, Alin Seserman a confirmat că PNL Satu Mare i-a făcut propunerea de a fi nominalizat pentru o funcție de secretar de stat, după un vot unanim în Biroul Executiv al filialei. Fostul consilier local bistrițean spune că deocamdată nu a dat un răspuns final propunerii și că a cerut un timp de gândire, dar că ar vrea să stie înainte de a accepta care sunt atribuțiile și domeniile din Ministerul Mediului de care ar trebui să se ocupe. Alin Seserman nu este membru al PNL Satu Mare și spune că nu s-a reînscris în PNL după demisia sa din 2016, însă că a făcut consultanță politică pentru filiala sătmăreană în ultimele campanii electorale. Alin Seserman este doctor în filozofie la Universitatea Babes-Bolyai cu teza ”Țărănismul și creștin democrația românească”  și lucreaza în consultanță politică din anul 2016. Seserman a fost timp de patru mandate consilier local în Consiliul Local Bistrița si a candidat independent pentru funcția de primar al Bistriței în 2016, după ce partidul l-a nominalizat la candidatură pe Stelian Dolha.

Presedintele Satu-Mare Adrian Cozma nu comentează

Bistrița Express l-a contactat telefonic și pe deputatul Adrian Cozma, ,pentru un punct de vedere. Acesta a răspuns că nu poate oferi detalii din bucătaria internă a PNL Satu Mare oricui îl apelează telefonic. La insistențele noastre că poate face o minimă verificare pentru confirmarea calității de jurnalist a celui care l-a sunat, Cozma a cerut inițial un răgaz pentru a face verificarea, pentru ca la un al doilea apel sa solicite sa-i formulam în scris solicitarea cu același laitmotiv: ”cu toată dragostea, până la urmă e bucătăria internă a partidelor, nu pot da informații oricum”.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu