Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Numire după 3 luni de la propunerea făcută de PSD: Monica Sasarman a ajuns secretar de stat

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Monica Săsărman a fost numită astăzi secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, decizia semnată de premierul Ciucă fiind publicată marți seara în Monitorul Oficial. D

e profesie avocat, Monica Săsărman este nominalizarea filialei Bistrița-Năsăud a PSD, votată în urmă cu exact 3 luni în urmă, în 14 decembrie odată cu cea pentru prefectul Mica Oprea.

Noul secretar de stat a fost membru vechi al PNL BN, (provenită din PDL) partid pentru care a avut și mai multe mandate de consilier județean. După ce a cochetat cu PSD, Monica Săsărman a fost propusă pentru excludere din PNL, însă demersul nu a fost dus la bun sfârșit. Monica Săsărman a susținut tot timpul că motivul îndepărtării ei de liberali a fost marginalizarea ei de către conducerea județeană a partidului.

Trei bistrițeni au mai fost până acum în conducerea  Ministerul Dezvoltării. Primul a fost Ioan Andreica, secretar de stat la Dezvoltare în perioada 2008-2010, urmat de Eugen Curteanu (2010-2012) , actualul secretar general al Prefecturii. Județul a avut la Dezvoltare și un ministru, pe deputatul PSD Daniel Suciu, care a fost din aceasta poziție și vicepremier.

Monitorul Oficial nr. 0254 din 2022
Actul nr. 209 din 15 Martie 2022
Emitent: Primul-Ministru
Decizie privind numirea doamnei Monica Săsărman în funcția de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației


 


Share.

About Author

Lasă un comentariu