Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Consilierul USR, Nicolae Pavelean despre schimbarea de la ISJ: ”O nouă schimbare pe criterii strict politice”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Președintele USR Bistrița, Nicolae Pavelean  a comentat pe pagina sa de facebook schimbarea intempestivă a inspectorului general de la Inspectoratul Școlar Bistrita-Năsăud, profesoara Aurelia Dan, făcută fără explicații. Pavelean spune că este o schimbare exclusiv pe criterii politice și că nimic n-a justificat-o.  Consilierul USR spune că dacă nu se poate pronunța în privința profesionalismului celor doi, în schimb poate aprecia că în ISJ de cand fusese numită profesoara Aurelia Dan, lucrurile începuseră să se schimbe în bine.
”Aflăm că Aurelia Dan va fi înlocuită de Mircea Cristian Nicula. Nu pot să am o părere fundamentată despre cei doi, deci nu pun la îndoială profesionalismul niciunuia dintre cei doi, însă ce pot să spun este că în perioada scurtă de când Aurelia Dan a preluat funcția de Inspector General, am observat o schimbare în bine a activității inspectoratului. Așa că, am cautat în toată presa scrisă, curios să aflu care sunt motivele pentru această schimbare. Din păcate, nu găsesc nici un motiv pentru schimbarea aceasta. Cică schimbare a fost cerută direct de la minister, deci e decizie top to down și toată lumea execută fără comentarii.
Concluzionez astfel, că din nou se fac schimbări și numiri în funcții cheie, strict bazate pe criterii politice, altfel nu îmi explic.” a scris presedintele USR Bistrița pentru a concluziona: 
În rest, vrem o țară ca afară, condusă de aceiași politicieni #PSD și #PNL de peste 30 de ani, care jonglează cu oamenii în funcții după bunul lor plac, doar pentru a satisface strict interesele politice, iar ca să fie protejați își fac legi prin care să îi bage în pușcărie pe cei care îi înjură tocmai pentru faptele de mai sus.”
Share.

About Author

Lasă un comentariu