Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Decizia ÎCCJ costă scump: Traian Băsescu a rămas fără paza SPP și mașina de protocol și trebuie să părăsească vila de protocol

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție care a stabilit că e definitiv verdictul ca Traian Băsescu a fost informator al Securității, își arată consecințele rând pe rând.

SPP a anunțat la sfârșitul săptămânii trecute că a retras dispozitivul de pază și protecție și mașina de protocol care-l deservea pe Traian Băsescu în calitatea sa de fost șef de stat. Măsura a fost luată ac urmare a unei legi adoptate anul trecut care stabilește că foștii șefi de stat își pierd prerogativele dacă au fost dovediți drept colaboratori ai Securității. Și Regia protocolului de stat a anunțat astăzi că fostul președinte are la dispoziție 60 de zile pentru a părăsi vila de protocol a statului român în care locuiește, din București, Aleea Gogol numărul 2 .

Fostul președinte rămâne și fără veniturile lunare primite ca fost șef de stat, care reprezentau 75% din salariul actualului președinte.

Share.

About Author

Lasă un comentariu