Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

USR Bistrița-Năsăud: românii plătesc cei mai mulți bani din Europa pe facturile la energie, după bulgari

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Românii plătesc cei mai mulți bani din Europa pe facturile la energie, după bulgari, într-un calcul raportat la bugetul total al familiei, atrage atenția USR Bistrița-Năsăud

Potrivit datelor USR 14.5% din bugetul unei familii merge pe plata facturilor la energie, un procent imens, al doilea din Europa. USR-iștii atrag atenția că am fi putut plăti mult mai puțin, dacă guvernanții ar fi acceptat să reducă TVA-ul și accizele la energie ”Am fi putut să plătim mai puțin la facturi dacă Guvernul PSD-PNL ar fi redus TVA-ul și accizele la energia electrică, așa cum a propus USR. 21 miliarde lei primește în plus la buget statul român doar din creșterea prețurilor la energie. În plus. Din taxele plătite de noi.”

USR e foarte critic legat de pachetul măsurilor adoptat recent în Guvern : ”După ce au sărăcit românii prin creșterea prețului la facturi, PSD-PNL vine și ne anunță că are soluții la creșterea prețurilor. Cine îi mai crede?Rețeta PSD-PNL: ei rămân cu mai mulți bani la buget pentru furat în timp ce românii sărăcesc” transmite USR într-un comunicat de presă.

Share.

Lasă un comentariu