Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Două comune mari rămân trei zile fără apă potabilă. Apa de la retea va avea clor în exces si nu poate fi băută si nu poate fi consumată

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

După 1 Mai timp de 3 zile două comune mari: Rodna și partial Maieru (localitățile Anieș și Maieru) nu vor avea apă potabilă la robinete din cauza unor lucrări pentru dezinfecția retelelor de aducțiune și a rezervoarelor., anunță Aquabis.

Lucrările încep chiar în 1 mai si vor continua până în 3 mai inclusiv. În tot acest timp Aquabis le recomanda clienților săi din cele două comune să nu consume apa de la rețea, pentru că va fi hiperclorinată. 

”În perioada 1-3 Mai, se va întrerupe furnizarea apei potabile pe secția Rodna, respectiv Rodna , Anieș , Maieru în vederea executări lucrărilor de spălare  și dezinfecție a rețelelor de aducțiune , distribuție , rezervoare de capăt precum și sub ansamblelor stației de tratare Anieș .
Menționăm că în aceasta perioadă apa nu este potabilă  fiind hiper clorinată” transmite furnizorul județean de apă într-un comunicat de presă.

Share.

About Author

Lasă un comentariu