Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ceasul rău, pisica neagră pentru un tânăr șofer din Anieș: ce a pățit după ce a încercat să parcheze mașina cu spatele

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O manevră cu spatele a autoturismului, făcută fără să se asigure destul în momentul în care a încercat să-și parcheze mașina, i-a adus numai ghinion ieri unui tânăr de 23 de ani din Anieș. Ghinion, la care a contribuit si acesta din plin.

La manevra cu spatele tânărul șofer a dat cu mașina peste o septuagenară, o localnică de 72 de ani, care mergea de-a lungul drumului pe DN 17 D și pe care n-a observat-o. Femeia a avut nevoie de intervenția ambulanței care a transportat-o la spital pentru îngrijiri. Polițiștii care au sosit la fața locului susțin că tânărul șofer si-ar fi modificat poziția mașinii până la sosirea acestora.

În plus au și suspiciuni legate de permisul de conducere, unul eliberat în Irlanda, despre care  polițistii susțin că nu are suficiente elemente de siguranță și că ar putea fi unul contrafăcut.

”Cercetările sunt continuate de către polițiștii rutier din cadrul Poliției Orașului Sângeorz-Băi în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunile de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals” a transmis IPJ Bistrița-Năsăud într-un comunicat de presă

 

Share.

Lasă un comentariu