Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Cadou de ziua copilului din partea municipalității: reprezentații de teatru gratuit pentru prescolari

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Lumea magica a povestilor transpuse de actorii Teatrului Alexandru Misiuga se deschide în fiecare zi de vineri, gratuit,  pe scena Palatului Culturii din Bistrița . Este cadoul de Ziua Copilului oferit de municipalitate pentru prescolarii care frecventeaza gradinitele din Bistrita. Copiii beneficiază nu doar de spectacole încântătoare dar si de transport gratuit până la spectacol, oferit tot de municipalitate.

La initiativa Primariei municipiului Bistrita , toti copiii de la toate gradinitele din oras vor avea ocazia, cu titlu gratuit si cu transport gratuit inclus, acolo unde este nevoie, sa participe la un astfel de spectacol. Se apropie Ziua internationala a copilului si cum se poate marca mai frumos decat intr-un templu al culturii, alaturi de entuziastii actori non amatori de la Trupa de teatru pentru copii si tineret “Alexandru Misiuga”. Astazi au fost doua spectacole cu “Turtita fermecata”. Vor mai urma alte sase. Noi ii asteptam cu drag pe cei mai indragiti spectatori din lume, copiii. bucuria copiilor din oraș, în zilele de vineri ale lunii organizăm spectacole gratuite de teatru de păpuși” a transmis Centrul Municipal pentru Cultură pe pagina sa de facebook.

”Poveștile copilăriei, transpuse pe scenă, sunt pline de farmec!” a scris și primarul Ioan Turc, cel care a avut inițiatva spectacolelor: ” 2000 de copilași de grădiniță vor participa la reprezentațiile trupei de teatru „Alexandru Misiuga” a Centrului Cultural Municipal „George Coșbuc”, ce au loc de două ori pe zi, de la orele 9:30 și 10:45. De asemenea, asigurăm transportul celor mici de la grădinițe la sala de spectacole și retur.” a mai scris primarul.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu