Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Tentativă de sinucidere: un adolescent de 17 ani s-a împușcat cu arma de vânătoare a tatălui său

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un adolescent de 17 ani din Rodna a încercat să-și pună capăt zilelor duminică dimineața folosind arma de vânătoare a tatălui său. A țintit pieptul, iar glonțul a ajuns în torace și apoi ar fi ricoșat în zona abdominală.

Un echipaj al Ambulanței a intervenit de urgență, la fața locului fiind direcționată cea mai apropiată ambulanță, cea de la Maieru, fiind alertat totodată și un elicopter SMURD. ” La locul solicitării, echipajul a găsit un tânâr de 17 ani, constient, colaborant, cu plagă la nivelul toracelui și al abdomenului. S-a acordat asistență medicală de urgentă la fața locului și s-a alertat echipajul de salvare aeriană pentru a fi transferat pe calea aerului către o clinică de specialitate.(…) Pacientul a fost evacuat de elicopterul Mures spre UPU-SMURD Tg.Mures. a transmis în jurul orelor  Dispeceratul Stației de Ambulanțe Bistrița.

Polițiștii confirmă tentativa de suicid și precizează că fac cercetari legate de modul în care a ajuns arma de vânătoare, deținută legal de tatăl tânărului, în mâna acestuia, obligația posesorului fiind aceea de a o păstra în aa fel încât să nu poată ajunge la îndemâna altcuiva:  ”Din primele informații, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 17 ani, din Rodna, în timp ce se afla la domiciliu, ar fi încercat să se sinucidă folosind arma de vanatoare deținută legal la locuință de către tatăl său”.

Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal întocmit pentru  infracțiunea de vătămare corporală din culpă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, a mai precizat IPJ.

Share.

About Author

Lasă un comentariu