Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Se schimbă vremea începând de astăzi. Instabilitate prognozată în județ până joi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Vremea însorită cu care ne-am obișnuit va lăsa locul instabilității accentuate și temperaturilor scăzute. Din dupa amiaza zilei de marti ne confruntăm cu instabilitatea și apariția ploilor însoțite de descarcari electrice, anunță ANMH.
Inițial temperaturile vor rămâne relativ ridicate, însă de mâine temperaturile în cursul zilei nu vor deăși 17 grade în județ, anunță meteorologul Mihai Bălan de la Meteo BN: ” ploile vor fi, la început, mai ales sub formă de aversă şi pot fi însoțite, local, de descărcări electrice, severitatea fenomenelor nu va fi ridicată, parametri de instabilitate, în zona județului nostru având valori mici. Cantitățile de apă doar, vor fi de interes, spre seară ploile devenind moderate iar până mâine dimineață se vor acumula, local, peste 20 l/mp. Maximele termice vor fi cuprinse între 22°C şi 24°C, până la sosire frontului, apoi vremea va intra într-un proces de răcire, care se va resimți mai acut mâine, când maximele nu vor mai depăşi 17°C.” scrie pagina de facebook MeteoBN.
Un anticiclon venit dinspre Peninsula Scandinavă ar fi responsabil miercuri pentru temperaturi care ar urma sa fie caracteristice mai degraba unei zile de luna martie, iar în zone de peste 1600 de metri ne-am putea confrunta din nou chiar cu lapovita, prognozeaza sursa citată.
Share.

About Author

Lasă un comentariu