Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Tâlhărie cu pistolul, noaptea, la un nonstop din Bistrița. Atacatorul a fost săltat de acasă de polițiști

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Autorul unui tâlhării dintr-un magazin non stop din Bistrița, care a avut loc în 22 mai, în jurul orelor 3 dimineața când un individ a năvălit peste casier cu pistol cu aer comprimat, a fost prins de polițiști la câteva ore distanță, anunță un comunicat de presă al IPJ Bistrița-Năsăud. 

Este vorba de un tânăr de 21 de ani din Bistrița, bănuit că este autorul tâlhăriei,  care a fost găsit la domiciliul său și ridicat de polițiști, în urma unei descinderi făcute cu ajutorul polițiștilor de la Acțiuni Speciale.  El este acuzat că a dat buzna cu o cagulă pe fața într-un magazin non-stop și sub amenințarea unui pistol cu aer comprimat a obligat vânzătoarea sa-i dea banii din casa de marcat, în jur de 6400  de lei. 

”Tânărul în cauză a fost depistat și condus la sediul Poliției, iar, în urma audierilor, a fost reținut, pentru 24 de ore. În prezent, acesta se află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, în vederea arestării preventive, pentru 30 de zile” informează IPJ..

Polițiștii spun și că au găsit  la domiciliul tânărului atât arma cu care acesta a amenințat vânzătoarea dar și o parte din banii din casa de marcat: ”În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au descoperit și ridicat, în vederea continuării cercetărilor, pistolul de tip airsoft, nesupus autorizării sau înregistrării, despre care sunt indicii că ar fi fost folosit la comiterea faptei, precum și  5.000 de lei.” precizează sursa citată.

“Cercetările în acest caz sunt continuate în vederea documentării cauzei, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată. Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor de la  Biroul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciul Criminalistic și Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud” precizeaza IPJ.

Share.

About Author

Lasă un comentariu