Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Cum arată acum santierul Centrului Cultural Liviu Rebreanu?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Centrul Proiectului Cultural Liviu Rebreanu din Beclean, o clădire care va costa la final 15,6 milioane de euro din fonduri europene avansează catre finalizare. Primarul Nicolae Moldovan a publicat fotografii cu stadiul santierului comparativ cu 2021 si 2020.

” Centrul cultural Liviu Rebreanu prinde contur!. Proiectul cuprinde o sală de spectacole cu scenă mare, sală de cinema, sală de lectură, sală de repetiții, foaier, spații administrative, o sală multifuncțională de capacitate medie, spații pentru activități interactive și de societate, iar în exterior se amenajează spații exterioare verzi și de promenadă, cu locuri de parcare și asfaltare pe Aleea Trandafirilor ” a scris Nicolae Moldovan.

Despre proiectul care va crea si  8 posturi și un coordonator-director, este unul extrem de complex: .  ” E o clădire mai complexă, are bibliocafe, o terasa cu bibliotecă, cinematograful, sala mare plus o sală multifuncțională pentru mai multe activități, pentru elevi, pensionarii  ș ialte categorii socioprofesionale. Sala principală este foarte mare,  ocupă cea mai mare parte a salii, e o sală cu adevărat impresionantă, așa au fost standardele pentru asemenea proiect.”

Share.

Un comentariu

 1. După trei mandate de administratie PSD-istă dominată de ideile putine si fixe ale primarului Ovidiu Cretu care nu a tinut seama de opiniile cetătenilor si s-a incăpătânat să cheltuie banii publici pe tâmpenii care au adus orasului Bistrita faima nrmeritată de „Caracalul Ardealului”, bistritenii si-au pus mari sperante intr-o schimbare privind administratia locală. Primarul Ioan Turc a inceput in fortă cu eliminarea strutilor si merelor de plastic de pe străzile orasului , dar, din păcate lucrurile s-au oprit aici desi mai e mult până departe. In campania electorală din 2020 Ioan Turc promitea realizarea următoarelor obiective:
  -Administrație transparentă și modernizată prin digitalizare;
  -Administrație care are grijă de cetățenii săi;
  -Bistrița-oraș verde și curat;
  -Bistrița-oraș inteligent și atractiv pentru tineri;
  -Bistrița-destinație culturală și turistică unică;
  -Destinație pentru afaceri inovative;
  Este aproape la jumătatea mandatului si nu a livrat nimic din toate acestea, dar deja se gândeste la următoarele alegeri.
  Cu asemenea “performantă” slabe sanse de succes.

Lasă un comentariu