Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ionuț Simionca participă la Rotterdam la congresul Partidului Popular European la care e afiliat PMP, PNL si UDMR

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Ionuț Simionca, secretarul general PMP participă zilele acestea  la Congresul PPE,  la care este afiliat atât partidul său, care deși nu e parlamentar are europarlamentari,  cât și cele două partide de la guvernare, PNL dar și UDMR . Simionca alături de europarlamentarul Eugen Tomac și de alți membri din conducerea partidului s-au fotografiat alături de presedinta Parlamentului European, Roberta Metsola cu care au avut întâlniri în prima zi de congres.
În vremuri de criză, Partidul Popular European are un mesaj puternic, de unitate și solidaritate în condamnarea agresiunii Federației Ruse asupra Ucrainei, iar PMP susține cu fermitate acest mesaj. Prin participarea la Congresul PPE, PMP dorește să își consolideze profilul de partid european și își reafirmă angajamentul pentru valorile care definesc Uniunea Europeană, pentru democrație, libertate de exprimare și solidaritate cu cei aflați în dificultate.
Ne-am întâlnit astăzi, în prima zi a Congresului PPE, cu doamna Roberta Metsola, Președintele Parlamentului European. Discuțiile cordiale au vizat teme precum importanța identității creștine a continentului european, susținerea familiei, inclusiv a familiei monoparentale, dar şi oportunitățile deschise în secolul XXI de revoluția digitală pe care economia românească le poate exploata și mai bine” a scris Simionca pe pagina sa de facebok.
Fostul parlamentar bistrițean este de cateva luni secretarul general al PMP,  funcție în care a fost ales inclusiv pentru rezultatele filialei pe care o conduce, care la ultimele alegeri a scos cel mai bun scor din țară, de peste 9%, partidul ratând la nivel național, la mustață procentul de 5% care l-ar fi adus in Parlamentul român
Share.

Lasă un comentariu