Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Campanie de sterilizări gratuite pentru căței și pisici în localități din apropierea Bistriței

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Mai multe ONG-uri ale iubitorilor de animale, între care  germanii de la EIN HERZ FÜR STREUNER în colaborare cu câteva cabinete veterinare din Bistrița anunță o nouă campanie de sterilizări gratuite pentru pisici și căini în  BISTRIȚA-NĂSĂUD. De data aceasta campania de sterilizări gratuite care demarează în 16 iunie va ajunge în Blăjenii de Jos(comuna Șintereag)  în 17 iunie este programată Jelna, localitate din componența comunei Budacu de Jos iar pentru Ragla (Dumitrița) echipele si-au programat ziua de sâmbătă, 18 iunie.
Animalele eligibile  sunt: câini si pisici din rasa comună, cu sau fără stăpân de pe întreg județul și nu doar din cele trei localități. Pentru programări, echipele de la STerilizări gratuite așteaptă telefoane la nr 0744 761 915 și le cer celor care li se adresează să respecte programarile si sa fie punctuali pentru a evita aglomerarea.
Sterilizarea este singura soluție umană, responsabilă, rațională, pentru a stopa înmulțirea necontrolată a câinilor, implicit al abandonului. CÂINII NU PICĂ DIN CER !!” transmit inițiatorii campaniei.
Aceleași ONG-uri au anunțat că la ultima campanie încheiată în 28 mai au reușit să sterilizeze 103 câini și pisici.
Share.

About Author

Un comentariu

  1. Mai este valabila campania de sterilizare,unde putem sa mergem cu el zilele viitoare sau un nr de telefon va rog?

Lasă un comentariu