Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Bistrita, duminică seara:Rupt de beat și fără permis a intrat pe ”INTERZIS”cu mașina. Un alt tânăr băut a lovit un adolescent pe ”Republicii”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Drumurile din Bistrița, devin noaptea, mai ales în weekenduri,  locuri ale tuturor posibilităților. Polițiștii de la Ordine Publică au oprit noaptea trecută un autoturism al cărui șofer se comporta suspect: Intrase pe interzis cu mașina și avea gesturi bizare. Un alt șofer a lovit, tot duminică seara pe Bulevardul republicii un adolescent. Și el era băut.

La volanul autoturismului, oprit de polițisti pe strada ci sens interzis, un tânăr de 29 de ani, din Budacu de Sus mirosea puternic a a alcool. Etilotestul a arătat că era rupt de beat: avea 1,30 mg/L alcool pur în aerul expirat și la verificarea documentelor s-a dovedit că n-avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii l-au dus direct la spital pentru prelevarea de mostre biologice pentru stabilirea concentrației de alcool în sânge. ”Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.” a transmis IPJ.

Duminică seara, tot în Bistrița, pe Bulevardul Republicii, în jurul orei 23:00, un șofer de 21 de ani, din Budești, în timp a surprins și accidentat un tânăr  de 16 ani din Bistrița care trecea strada. Tânărul  de 21 de ani l-a luat în mașină de urgență pe adolescentul lovit și l-a transportat el însuși la Spital. Atât șoferu cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest la Spital, iar testul tânărului șofer a ieșit pozitiv, rezultatul indicat fiind de 0,72 mg/L alcool, precizează IPJ. Ulterior acestuia fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. ”Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal urmând să fie stabilite toate circumstanțele producerii evenimentului rutier” transmite IPJ.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu