Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Teraglass anunță vânzarea la preț de producător a ferestrelor si ușilor aflate în stoc la showroom-ul companiei. Campania de lichidare a stocului începe în 27 iunie

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

TeraGlass, producător de ferestre și uși din PVC și aluminiu cu experiență de peste 15 ani pe piață, anunță o acțiune de vânzare ferestre și uși în showroom-ul companiei din Bistrița, strada Tărpiului, nr 27A.

Acțiunea de vânzare se va desfășura în perioada 27 iunie – 10 iulie, de luni până vineri în intervalul orar 9-20, iar sâmbăta și duminica în intervalul 9-14. Cei interesați pot achiziționa produsele din ofertă la preț de producător începând cu 150 lei/bucată. Mai multe detalii privind dimensiunile, culorile și caracteristicile tehnice ale produselor sunt disponibile în showroom. Stocul supus vânzării este limitat.

TeraGlass oferă produse de calitate, rezistente cu bună izolare fonică, datorită tehnologiei de ultimă generație și standardelor de calitate pe care compania le aplică. Anual, o pondere semnificativă din producția fabricii din Bistrița ajunge în vestul Europei, în piețe precum Germania, Austria, Slovacia, Ungaria sau Cehia.

 

Share.

Lasă un comentariu