Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Șeful de la ADI Deșeuri a ieșit la ecologizare cu o echipă de robotică și cu juniorii de la Interact

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mai multe zone poluate cu deșeuri lăsate în urmă de turiști în Tiha Bârgăului au fost ecologizate zilele trecute de mai multe grupe de voluntari formate din  echipa de robotică a Colegiului Liviu Rebreanu, ”Bolt and Gears”, tinerii de la

Potrivit unei postari pe facebook a  directorului ADI Deșeuri, Cristi Niculae echipele sprijinite de  Primăria Tiha Bârgăului, a ecologizat zone poluate cu deșeuri din Valea Răzăloaia, Vârful Măgurii și drumul spre Dornișoara. ”Pe lângă acțiunea de curățenie în sine, le-am explicat tinerilor de la Bolts and Gears și Interact Bistriţa-Nosa despre importanța colectării separate a deșeurilor chiar și în aceste acțiuni, de aceea, deșeurile adunate cu acest prilej au fost colectate separat în saci aferenți fiecărei fracții – în sacul galben deșeurile reciclabile din plastic și metal, în sacul verde deșeurile din sticlă, în sacul albastru deșeurile din hârtie / carton, iar în sacul negru deșeurile reziduale” a mai scris șeful AdIDeseuri .

Acesta a mai spus că se așteaptă la o atitudine mai responsabilă a oamenilor în privința gestionării deșeurilor, în condițiile în care deja de la poarta casei se ridica toate tipurile de deșeuri ,în tot județul. ”Deșeurile nu au ce căuta în natură, respectați mediul în care trăim pentru a ne proteja sănătatea și viitorul nostru. Haideți să le punem pe toate la locul lor!” a mai îndemnat directorul ADI  Deseuri la finalul postării.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu