Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Utilaje agricole noi declarate dispărute în Germania găsite la câteva zile distanță în Bistrița-Năsăud

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Polițiștii bistrițeni au descoperit  mai multe utilaje agricole, presupus furate din Germania și Franța în curtea unui bărbat din Chiuza. Trei utilaje agricole noi, fabricate anul trecut au fost găsite la 7 zile de declararea dispariției acestora, în Germania. 

Descoperirea din curtea localnicului a fost făcută ieri,  27 iunie de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, care s-au dus în baza unor informații primite la gospodaria din Chiuza: Cele 3 utilaje agricole fabricate în anul 2021, care valorau 350.000 de euro, dispăruseră din Germania în 20 iunie. În raidul lor polițiștii au mai descoperit și o semiremorcă, în valoare de aproximativ 20.000 de euro, reclamată ca sustrasă din Franța, în 9 mai 2022.

Polițiștii efectuează cercetări în cooperare cu autoritățile judiciare din Germania și Franța pentru a stabili împrejurările în care vehiculele au ajuns pe teritoriul României, documentării faptei și stabilirii vinovăţiei persoanelor implicate, transmite IPJ. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de tăinuire.

Credit foto: Newsweek.ro

Share.

Lasă un comentariu