Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Accident tragic în Posmuș: un șofer al unei autocisterne cu apă a murit după ce mașina sa s-a răsturnat

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un șofer de 43 de ani a murit în această dimineață, după ce mașina pe care o conducea, o cisternă de apă s-a răsturnat și l-a prins sub caroserie. Accidentul cu pierderea controlului volanului și răsturnarea mașinii  s-a produs între localitățile Pintic și Posmuș. 

Pompierii militari de la  Punctul de Lucru Lechinta și un un echipaj de descarcerare grea s-au străduit din răsputeri să elibereze bărbatul prins în cabină  sub autocisterna de transport apă. Din păcate, echipajele de intervenție au găsit victima, conducătorul auto în vârstă de aproximativ 43 de ani, decedat, având leziuni incompatibile cu viața. ”Echipajul de pompieri care încadrează autospeciala de descarcerări grele a îndepărtat mai multe elemente de caroserie pentru a extrage bărbatul din cabina autovehiculul” informează ISU Bistrița-Năsăud.

Potrivit polițiștilor șoferul de 43 de ani era din Rodna și muncea ca angajat al unei societăți comerciale care  reabilita tronsonul respectiv de drum. Deocamdată nu sunt clare circumstanțele în care s-a produs accidentul. Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru ucidere din culpă iar Inspectoratul Teritorial de Muncă, a fost sesizat pentru că omul era în timpul programului de lucru.

Share.

About Author

Lasă un comentariu