Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

E open la ”Lucky Mill”- berăria care duce experiența socială la un alt nivel. (P)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Se alege un loc, se investește în el muncă, se adaugă voința de a fi cel mai bun, se condimentează cu pasiune, se acompaniază cu o bere rece și se servește cu prietenie și încredere.

Există locuri în care te duci si există locuri pentru care merită să mergi. E sănătos să accepți că mai poate fi și altfel decât ni s-a spus cândva și că, uneori, locul e cel, care sfințește omul.

 ,,Lucky Mill”, aduce la Bistrița o doză bine comprimată din atmosfera de berărie. E un concept  care mută experiența socială și culturală la un alt nivel. Spațiul berăriei generos cu aerul berăriei germane, unde poți servi diverse sortimente de bere la Halba si sticla:

Weihenstephaner una dintre cele mai cunoscute si mai bune beri din grâu echilibrată cu un corp catifelat aproape cremos, o bere răcoritoare si ușoară.

Bucur, o bere inspirata din vechile rețete românești o bere blondă de un auriu intens care combina trei tipuri de hamei cu un gust ușor amărui.

Carlsberg Luma, o extensie a berii Carlsberg obtinută prin tehnologia Dry Hopping si prin adăugarea a trei tipuri de hamei de aroma,

berea Guinness o bere irlandeza cu un gust unic, obținută din hamei prăjit, apa, malț si drojdie tratată cu clei de pește și dioxid de azot cu un  număr mic de calorii 198 kcal/l si o concentratie alcoolica de 4,3%

berea Kilkenny o bere obtinută din apa, orz maltit, orz prăjit, hamei si drojdie preparat in Abatia Sf Francisc Kilkenny pana in 2013 , Angelo Poretti, Kronenburg 1664 Blanc, Grimbergen si alte sortimente de bere germana Kellerbier cunoscuta sub numele ,, bere de pivnita”,

Weiherer Urstoffa Bio o bere cu un gust puternic de malt, preparată exclusiv cu hamei si malț Bio sau Kapuziner Weifsbier berea din grâu tulbure. Aceasta sortimentatie de bere este completata cu un meniu de mâncare specific carnati si coaste.

,,Lucky Mill” este situat pe strada Bistricioarei numarul 4, lângă restaurantul Casa cu Bere,  în vecinătatea strazii Liviu Rebreanu-Pietonal (Centru Vechi), a Hotelului Coroana de Aur, Hotelului Bistrita si Prefectura Bistrita, în zona centrala.

 

 

 

Share.

Lasă un comentariu