Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Atenție la tractoare: al doilea accident în 24 de ore în Bistrița-Năsăud

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un echipaj de descarcerare si echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD au intervenit joi după amiaza  între localitățile Teaca și Soimuș, acolo unde un tractor s-a răsturnat iar un bărbat a rămas prins sub autovehicul.

Bărbatul în vârstă de 40 de ani a scos de sub tractor înainte ca echipajul de descarcerare să ajungă la locul solicitării, informează ISU

Victima  a fost preluată de  echipajul de terapie intensiva mobila SMURD, stabilizat și evacuat la spital pentru investigații medicale amănunțite și îngrijiri de specialitate. Potrivit salvatorilor victima a fost conștientă pe toată durata intervenției și prezenta un traumatism toraco-abdominal. Deși inițial s-a crezut ca e nevoie de prezența unui elicopter pentru a prelua victima, în cele din urmă s-a decis transportarea acestuia la  UPU SMURD Bistrița.

Accidentul din apropiere de Teaca nu a fost unicul din aceasta săptămâna în care a fost implicat un tractor . Miercuri după amiaza s-a răsturnat în localitatea Gersa 2 din Rebrișoara  conducătorul unui tractor a ajuns sub acesta după ce utilajul s-a răsturnat Victima a ajuns la Spital.

Share.

About Author

Lasă un comentariu