Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Rond de noapte în weekend cu șoferi drogați, băuți și fără permis S-a întâmplat în Bistrița-Năsăud

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sâmbătă noaptea în filtrele polițiștilor puse pe șoselele din Bistrița-Năsăud pentru a-i prinde pe șoferii care conduc amețiți de alcool s-au prins câțiva băuți bine și fără permis dar și un șofer amețit de droguri.

După miezul nopții de sâmbătă, la Prundu Bârgăului pe DN 17 polițiștii au oprit o autoutilitară care li s-a părut suspectă. La volan se afla un șofer de 38 de ani din localitate, care mirosea puternic a alcool . Etilotestul a fost fără echivoc :  1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat. Înainte să-l ducă pe individ la spital pentru recoltarea probelor biologice, polițiștii i-au verificat și starea permisului de conducere: n-avea bici urmă de permis, pentru nicio categorie.

Polițiștii i-au făcut dosar penal, iar cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Dublu drogat la volan

În aceeași noapte fix la aceeași oră, de data acesta în Năsăud, o altă patrulă a depistat un tânăr șofer de 24 de ani care conducea sub efectul drogurilor. Aparatul Drug test l-a depistat pozitiv la două substanțe deodată, probele biologice urmând să aibă ultimul cuvânt .

În noaptea de 30/31 iulie a.c., în jurul orelor 00:20, pe o stradă din Năsăud, polițiștii au oprit pentru verificări un autoturism înmatriculat în Polonia. La volan a fost identificat un tânăr de 24 de ani, din Cepari. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În urma testării cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv  pentru 2 substanțe psihoactive” a informat poliția.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Năsăud, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Altă zonă din județ, alt filtru de poliție rutieră aceeași oră :pe Drumul Județean 171, în localitatea Agrieșel,  polițiștii au oprit pentru verificări un autoturism, iar la volan au identificat un bărbat de 31 de ani, din Târlișua care conducea băut. ” a fost testat cu aparatul etilotest, iar valoarea indicată a fost 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”. Individul s-a ales cu dosar penal.

Share.

About Author

Lasă un comentariu