Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Miercuri, 3 august e ziua sacilor albaștri. Ce recomandări face ADI Deșeuri

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Supercom va ridica mâine de la porțile caselor din Bistrița și localitățile componente exclusiv sacii albaștri, cei în care se depozitează cartoanele și deșeuri de hârtie. ADI Deșeuri reamintește că mașina Supercom va începe programul dimineață de la ora 8,00 și le cere locatarilor caselor să nu amestece deșeurile.

Programul de colectare a sacului albastru va începe la ora 8.00 pentru ca cetățenii să aibă timp să scoată deșeurile reciclabile la poarta casei. Având în vedere că programul de colectare a sacului albastru începe la ora 8.00, este posibil pe anumite trasee mașina de colectare să ajungă mai târziu.

 Vă rugăm să NU AMESTECAȚI deșeurile reciclabile între ele și SĂ RESPECTAȚI inscripționările de pe recipienții de colectare. De asemenea, vă rugăm să respectați programul de colectare și să NU SCOATEȚI alte tipuri de deșeuri – cum ar fi pubela galbenă sau sacul verde. Miercuri 03 august se va colecta STRICT sacul albastru, pentru a evita suspiciunea de amestecare a deșeurilor la colectare.

 Puteți consulta noul program de colectare pentru fiecare localitate din județ pe www.adideseuribn.ro sau la telefon 0263.944 – Dispecerat Supercom.” anunță ADI DESEURI  într-o informare de presă

 

 

 

 

Share.

Lasă un comentariu