Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Incendiu în miez de noapte în Liviu Rebreanu, soldat cu rănirea proprietarului unei case. Intervenția rapidă a salvat imobilul

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un incendiu izbucnit luni noaptea în localitatea Liviu Rebreanu a fost la un pas sa distrugă complet o casă de locuit. Un bărbat de 38 de ani care a sărit să stingă incendiul a suferit arsuri, superficiale  la nivelul capului și a primit asistenta medicala din partea echipajului SMURD. 

Incendiul se manifesta generalizat, la nivelul a acoperișului, pe o suprafață de cca 200 mp, în momentul în care au sosit echipajele pompierilor din Năsăud, însă intervenția rapidă a acestora a dus la localizarea flăcărilor  iar interiorul casei și cea mai mare parte parte a podului au fost salvate, susține ISU.

Trei echipaje de pompieri de stingere, inclusiv autospeciala de intervenție la înălțime și un echipaj de prim ajutor SMURD. au intervenit la incendiul a cărui intervenție era în dinamică mult după miezul nopții. Pompierii s-au luptat să lichideze toate focarele și să îndepărteze elementele de construcție care prezintă riscul prăbușirii, a informat ISU BN.

Share.

About Author

Lasă un comentariu