Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Deputatul Lorant Sas după ce proiectul REPER a devenit partid și în acte: ”Un partid pentru care egalitatea de gen şi de şanse este o regulă.”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Deputatul Lorant Sas spune că odată cu intrarea în rândul partidelor a proiectului ”REPER” prin înregistrarea oficială la Tribunal în 3 august, începe dezbaterea internă pe documentele de funcționare a noii formațiuni, inclusiv a statutului.
”REPER este de azi oficial un partid politic care va milita pentru o Românie prosperă, europeană și dreaptă pentru toți cetățenii ei. Un partid liberal, deschis, pro-european, un partid care va veni cu soluții şi pentru cei expuși sărăciei care nu pot face față creșterii prețurilor la alimente, la energie, la combustibil, la transport, dar şi cu un plan pentru antreprenori, pentru cei care creează sau dezvoltă o afacere în România ” a scris Lorant Sas pe facebook.
Despre noul partid deputatul Sas a mai spus că este unul  pentru care ”egalitatea de gen şi de şanse este o regulă. Un partid pentru care statul de drept nu este negociabil. Un partid care înțelege și sprijină copiii și tinerii, dar care gândeşte şi programe pentru ca seniorii să aibă o viață activă şi demnă.
Un partid care se concentrează pe soluții concrete pentru educație, sănătate şi mediu, pe o administrație mai eficientă și responsabilă. Un partid pentru cei de acasă, dar și pentru românii care au fost nevoiți să plece în afara țării, un partid cu soluții pe termen lung pentru agricultorii români” a scris deputatul care a lansat și o invitație: ”Intră pe www.partidulreper.ro și alătură-te comunității noastre” indicând și rețelele sociale:
Share.

Lasă un comentariu