Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

UTILE:Supercom anunță a 4-a campanie de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase. Va fi în această lună

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Supercom va organiza o nouă campanie de ridicare gratuită a deșeurilor voluminoase de la poarta casei în cursul lunii august. Este a 4-a campanie gratuită de anul acesta. Operatorul județean de salubritate a calculat că a colectat numai în cursul acestui an peste 56 de tone deșeuri voluminoase si vegetale în cadrul campaniilor gratuite la poarta casei.

” Locuitorii din Bistrița-Năsăud au beneficiat pana in luna iulie de trei campanii gratuite de colectare a deseurilor voluminoase si o campanie de colectare gratuita a deseurilor predominant vegetale, in urma carora au rezultat 24,92 tone deseuri voluminoase, respectiv 31,12 tone deseuri vegetale. Cantitatea de deseuri voluminoase ridicata de catre operator din fata portii cetatenilor este tot mai mare de la o campanie la alta, prin urmare, pe langa cele doua campaniigratuite de colectare a deseurilor predominant vegetale, S.C Supercom organizeaza campanii gratuite de colectare a deseurilor voluminoase, altele decât echipamente electrice sau electrocasnic, de sase ori anual pentru cetatenii din mediul urban si de patru ori anual pentru cetatenii din mediul rural.” a anunțat Supercom într-un comunicat de presă.

În extra-campanie colectarea de acasa a deseurilor voluminoase se face contra cost. 

Cu exceptia campaniilor gratuite, deseurile voluminoase pot fi colectate de operator la cerere, de la detinatori, contra cost, sau exista posibilitatea pentru locuitorii judetului sa depuna deseurile voluminoase la unul dintre cele 5 Centre de Colectare (Bistrita-Narciselor-Viisoara, Galatii Bistritei, Beclean, Nasaud sau Singeorz-Bai), in timpul programului de lucru, acestea fiind preluate gratis.

22-27 august 2022-data urmatoarei campanii

Urmatoarea campanie gratuita de colectare a deseurilor voluminoase pe care Supercom o pregateste atat pentru mediul urban, cat si pentru mediul rural, este programata in perioada 22-27 august 2022. Rugamintea pentru cetatenii judetului Bistrita-Nasaud este sa respecte programul de ridicare personalizat pentru fiecare unitate administrativ-teritoriala, care urmeaza sa le fie comunicat si sa renunte la obiceiul de a depozita deseurile voluminoase pe domeniul public, in afara campaniilor.

Pentru solicitari, comenzi si alte informatii care vizeaza activitatea noastra, putem fi contactati pe adresa de email: bistrita@supercom.ro,  la numarul de telefon: 0263.944 (Dipecerat) sau gratuit prin Tel Verde: 0800800268.” precizează comunicatul.

 

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu