Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Hală de depozitare a deșeurilor reciclabile data în folosință la Tărpiu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ADI Deșeuri a anunțat recepționarea la Tărpiu a unei noi hale de gestionare  a deșeurilor valorificabile. Investiția ” a fost finalizată și recepționată de către reprezentanții Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, ai ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, ai operatorului de salubritate Vitalia Servicii pentru Mediu Tratarea Deșeurilor SRL și reprezentanții constructorului.

”Această investiție este oportună și ne dă posibilitatea să depozităm în condiții optime deșeurile reciclabile rezultate în urma sortării și pregătite pentru valorificare. Datorită creșterii calității colectării selective a deșeurilor reciclabile din județul nostru din ultimele 2 luni, odată cu introducerea colectării de la poarta casei și a implicării cetățenilor în separarea corectă a deșeurilor la sursă, am ajuns ca în luna iulie să pregătim pentru valorificare 200 de tone de deșeuri reciclabile, comparativ cu media lunilor anterioare când am valorificat aproximativ 70 de tone / lună.” precizează ADI Deșeuri.

Reprezentanții ADI Deșeuri precizează că  necesitatea unei hale de depozitare care să păstreze în condiții bune deșeurile pregătite pentru vânzare către reciclatori, în special pentru fracțiile din hârtie / carton și plastic / metal pentru a nu fi alterate de condițiile vremii  a fost impusade realitate.

Toți banii obținuți din valorificarea deșeurilor reciclabile se întorc procentual, în funcție de cantitatea de deșeuri reciclabile colectate, înapoi către toate primăriile din județ pentru ca acestea să-și poată acoperi o parte din costurile serviciilor de salubritate, precizează ADI Deseuri pe facebook.

 

 

Share.

Lasă un comentariu