Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

A acroșat cu mașina un copil aflat pe bicicletă și a dat bir cu fugiții. Culmea, nu era nici băut și avea carnet de conducere valabil

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un tânăr șofer de 23 de ani, din Bistrița, revenit din Spania s-a ales cu dosar penal pentru de fugă la locul accidentului, după ce a acroșat miercuri după amiază, cu mașina un copil care mergea pe lângă bicicleta, pe marginea drumului, însă în apropierea unei treceri de pieton. Tânărul șofer n-a oprit și și-a văzut de drum, spun polițiștii. Si-a complicat singur existența pentru că acum are dosar penal si va trebui să răspundă și pentru fugă de la locul accidentului. Interesant este că tânărul nu era băut atunci când a fost găsit de polițiști câteva ore mai târziu, avea și permis de conducere, e adevărat eliberat în Spania, însă valabil.  ”La data de 10 august a.c., în urma verificărilor efectuate, polițiștii Biroului Rutier Bistrița au identificat un tânăr de 23 de ani, din Bistrița, bănuit că ar fi fost implicat într-un accident rutier, părăsind locul producerii acestuia. Accidentul a fost sesizat ieri, în jurul orei 18.50, prin 112. În urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că, în municipiul Bistrița, în apropierea unei treceri pentru pietoni,  un minor care se deplasa pe lângă bicicletă a fost acroșat de un autoturism, iar conducătorul auto a plecat de la fața locului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Totodată, în urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că deține permis de conducere valabil, eliberat de autoritățile din Spania.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă de polițiștii Biroului Rutier Bistrița, sub aspectul comiterii infracțiunilor de părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia și vătămare corporală din culpă” informează polițiștii bistrițeni.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu