Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Lui Radu Moldovan i se fâsâie marele eveniment de la Noua Polivalentă. Meciul de retragere a Valentinei Elisei, cu mii de invitații date, mutat forțat în vechea sală. Complexul nou nu poate fi folosit

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Evenimentul sportiv de inaugurare a noii săli Polivalente din 16 august, retragerea cunoscutei handbaliste Valentina Elisei, pentru care Clubul Gloria și Consiliul Județean au împărțit aproape 2000 de invitații, inclusiv pe Eventim, se mută forțat în vechea sală Polivalentă, acolo unde încap doar puțin peste 900 de spectatori.

Radu Moldovan, președintele CJ Bistrița-Năsăud a anunțat sâmbătă la câteva ore după o inaugurare cu fast a noii Polivalente că legal nu are nicio soluție pentru a organiza show-ul în complexul sportiv de pe Dealul Cocoș: Compania națională de Investiții a refuzat să transfere temporar sala pentru spectacol, pentru că oficial nu e gata. 

Radu Moldovan alături de presedintele CS Gloria, a anunțat sâmbătă dimineața într-o conferință de presa fulger că meciul de retragere se mută în vechea sală, iar pentru  cei care nu vor încăpea în vechea Polivalentă, mai bine de jumatate din posesorii celor 1900 de invitații, se vor aseza scaune în exteriorul sălii pentru a urmări evenimentul pe un ecran imens. Moldovan a anunțat ca invitațiile se vor reîmpărți, procesul fiind reluat inclusiv pe rețeaua națională EVENTIM(foto)

Cu inaugurare sau fără, noua polivalenta nu e gata. 

Degeaba s-a grăbit Radu Moldovan cu pre-inaugurarea Complexului Sportiv : Compania Naționala de Investiții a refuzat sa-i predea noua construcție chiar și temporar până nu se  va face adevarata receptie si toate formalitățile de transfer. Presedintele CJ susține că a aflat abia după tăierea panglicii noului complex  eveniment, la care a participat Ministrul Dezvoltarii, Cseke Attila, în subordinea căruia e CNI si pe presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu și cu trei zile înainte de meciul de retragere a handbalistei, primul eveniment sportiv pe care constructia trebuia sa-l găzduiască ” Nu am reusit sa gasim (nn cu CNI) o solutie legala nici măcar de utilizare a noii sali, nu pot organiza un eveniment de asemenea amploare . Avem o situatie foarte neplacuta, dar legea e nenegociabila, avem o sedinta de lucru sa punem lucrurile la punct  Toate evenimentele se vor muta in sala veche, clubul a luat un ecran,  vom incerca sa suplinim ce ar fi fost. (nn în noua sală) Noua sala e fizic finalizata, dar documentele care trebuie facute trebuie timp, anumite proceduri, nu permit sa organizăm acolo” a recunoscut  Radu Moldovan care si-a asumat si întreaga responsabilitate:

”.Eu aici sunt principalul vinovat, am incercat un protocol de utiliare provizorie a salii. Însă pentru o investitie care nu e receptionata, finalizata, legea nu prevede niciun protocol, asta e situatia. O sa lucram azi, maine si luni. . Pentru evenimentul de retrage nu se schimba nimic la program” a mai spus Moldovan.

NOUA Polivalenta va fi predată prin octombrie

Moldovan a mai spus , răspunzand unei întrebari că estimeaza receptionarea complexului Sportiv pe la finalul lunii septembrie si promite un alt mare eveniment atunci  : ”Din estimarile CNI la finalul lunii septembrie se va face transferul, nu mai avansez termen  Vom face alt eveniment de inauguare a salii”  a spus presedintele CJ care a precizat că sportiva este cea care a decis ca evenimentul de retragere sa nu mai fie amânat până atunci și sa fie mutat la vechea Polivalentă (foto stanga)

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu