Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Accident provocat de un puști de 16 ani în Bistrița: a băgat mașina prietenului său într-un stâlp. Doi dintre amicii săi au ajuns la UPU

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un puști de 16 ani a provocat duminică un accident de circulație la volanul unei mașini încredințate de amicul său de 17 ani, intrând cu autovehiculul într-un stâlp de electricitate pe un drum pietruit din Bistrița. Tânărul era sub influența drogurilor, ar fi indicat testarea cu Drugtest. Trei tineri, între care și șoferul au avut nevoie de îngriiri medicale după accident, doi ajungând  la spital după aventura din trafic. 

Accidentul s-a produs în după amiaza zilei de duminică în cartierul Zăvoaie din Bistrița, pe o stradă pietruită. Potrivit polițiștilor  autoturism condus de tânărul de 16 ani, din Bistrița, a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei electrice. După șocul accidentului, șoferul improvizat ar fi plecat de la locul accidentului, însă s-ar fi întors după ce polițiștii au ajuns în zonă, precizează comunicatul de presă al IPJ Atât el cât și ceilalți amici din mașină au fost răniți și au avut nevoie de ea de îngrijiri medicale. Doi dintre ei au fost transportați cu ambulantele la UPU.

”În urma testării cu aparatul etilotest a șoferului, rezultatul a fost negativ. Testarea cu aparatul drugtest a indicat însă faptul că tânărul consumase substanțe psihoactive. Totodata, în urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul ca șoferul nu deține permis de conducere, autoturismul fiindu-i încredințat de unul dintre pasageri, un tânăr de 17 ani” a precizat comunicatul IPJ BN.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unu vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, părăsirea sau modificarea locului accidentului și încredințarea unui vehicul unei persoane care nu deține permis de conducere.

Share.

About Author

Lasă un comentariu