Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un individ și-a petrecut noaptea în arest după ce a ignorat ordinul de protecție și s-a apropiat de soția sa.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un bistrițean care n-a ținut cont de ordinul de protecție stabilit prin hotărâre judecatorească  prin care îi era interzis sa se apropia de fosta soție, a fost reținut de polițiștii bistrițeni. Deși a fost prins în flagrant, omul si-a petrecut doar o noapte în rest. Procurorul i-a stabilit ca măsură preventivă  doar control judiciar pentru 60 de zile si un dosar penal. 

Polițiștii l-au reținut sâmbătă, după ce l-au surprins în flagrant pe cand încerca sa se apropie de fosta sa soție  deși avea ordin de restrictie care-i interzicea sa stea la distanță mai mică de 50 de metri de aceasta sau sa o contacteze telefonic.
”La data de 13 august a.c., în urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal deschis cu privire la infracțiunea de neexecutare a sancțiunilor penale, prevăzută și pedepsită de art. 288 din Codul Penal, polițiștii au dispus reținerea.
Ulterior, la data de 14 august a.c., acesta a fost prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa care a dispus luarea măsurii controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile, față de acesta” a informat IPJ Bistrița-Năsăud .

Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului

Share.

About Author

Lasă un comentariu