Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Decebalul și cu șantier pe stradă și fără apă: Aquabis promite că rezolvă repede avaria. Mai are însă și alte avarii de reparat

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Locuitorii de pe Bulevardul Decebal, zona Pieței au rămas fără apă în aceasta dimineață după o avarie la rețea, cel mai probabil cauzata de lucrările din zonă de la șantierul care blochează strada. Aquabis, care se confruntă și cu alte lucrări de reparații, două doar în municipiu, promite ca va repara conducta avariata în câteva ore.

”În vederea remedierii unei avarii identificate pe rețeaua de distribuție a apei, compania noastră anunță întreruperea furnizării apei potabile , astăzi  23 August 2022,  orele 10:00 ,  până la ora 14:00 în localitatea Bistrita pe strada Decebal zona, Piața Decebal .
   Vă asigurăm că o echipă de intervenție se află la fața locului și ia toate măsurile necesare astfel încât reluarea furnizării apei să aibă loc în cel mai scurt timp posibil.” a transmis furnizorul de apă.

Tot în Bistrița pe strada Compozitorilor Aquabis a anunțat o avarie pentru care va întrerupe furnizarea apei cel puțin până la ora 16,00. Ieri o avarie din Unirea  i-a lăsat pe locuitorii din zona, dar și pe cei din Dorolea fără apă până după amiaza.
Localitatea Piatra din comuna Chiuza este integral afectata de o avarie la rețeaua de apă,  anunțată tot marți, 23 August, cu întrerupere de la orele 11,30.

Share.

Lasă un comentariu