Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un lanț național de supermarketuri deschide în curând noi magazine în trei comune. Are până acum 16 supermarketuri în județ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un lanț de supermarket-uri a ajuns să aibă 16 de magazine în județul Bistrița-Năsăud la care se vor adăuga în curând încă trei, amenajate în trei comune. Cele mai multe sunt așa numitele supermarket -uri LOCO, înființate  împreună cu parteneri locali, printr-un sistem de  franciză. 

Ideea celor de la PROFI, de a coopta parteneri locali pentru magazinele din extraurban, făcute după standardul rețelei i-a adus deja la 1500 de magazine în toată țara. În Bistrița-Năsăud supermarket-urile Loco ale rețelei funcționează deja în Lechința, Salva, Telciu, Tiha Bargaului, Maieru, Rebrișoara,Teaca, în timp alte comune cum e Prundu Bargaului au magazine Profi clasice, potrivit site-lui rețelei.

Dumitra, Șieu și Ilva Mare vor avea în curând  supermarketuri

Alte trei magazine se pregătesc de deschidere  în Dumitra, acolo unde rețeaua caută să angajeze 10 persoane pe durată nedeterminată, în Sieu (8 persoane ) și în Ilva Mare (12 persoane) . Anunțurile au fost promovate recent pe olx dar și pe alte site-uri de anunțuri online sub sloganul ” deschidem magazin în…”

Share.

About Author

Un comentariu

Lasă un comentariu