Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

De ce spun cei de la Supercom că munca lor este o provocare zilnică

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Supercom SA susține într-un comunicat de presă transmis redacției că  are dificultăți în a păstra curate zona platformelor de blocuri din pricina celor care s-au învățat să depoziteze după cum îi taie capul. Cei de la Supercom mai spun și că adeseori, cutii cu deseuri sau alte recipiente apar lângă containere chiar imediat  după ce acestea au fost golite.

”In fiecare săptămână ziua de luni este cu totul speciala si ne arata de fapt ce înseamnă o zi fără activitate completa de colectare din partea operatorului Supercom. Imaginea pe care mulți copii o vad dimineata, la iesirea din bloc sau in drum spre scoala, la punctele de colectare este una mai putin placuta. La prima vedere, ar parea ca actiunea de colectare a deseurilor menajere de la platformele din zona de blocuri din municipiul Bistrita nu s-a efectuat de mult timp. Contrar aparentelor, angajatii Supercom urmeaza acelasi traseu zilnic, începand cu ora 06:00 si in urma lor toate platformele rămân curate, containerele de 1,1 fiind golite si asezate in interiorul casetelor, insa, acestea se mențin pentru un timp foarte scurt. Din pacate, după colectarea deseurilor la aproape fiecare punct de colectare, gunoiul este depozitat din nou langa casete, sau containerele de 1,1 mc sunt scoase din interiorul acestora si umplute cu deșeuri din constructii, obiecte voluminoase sau alte categorii de deseuri, practica fiind de altfel strict interzisa.

Adoptarea unui comportament corect al nostru, in ceea ce priveste depozitarea gunoiului la punctele de colectare inseamna in primul rand construirea unei imagini mai frumoase pentru copii nostri.

P.S Doar printr-un efort comun vom reusi sa pastram un mediu curat si sanatos!”  precizează Supercom SA

Share.

Lasă un comentariu