Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Administratorii unui magazin dați pe mâna polițiștilor pentru puloverele și pantalonii ”Dior” și ”Tommy Hilfiger” contrafăcuți

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Numele unor branduri de lux, precum Guess, Tommy Hilfiger, Karl Lagerfield sau Dior ostentativ inscripționate pe pantaloni, bluze sau genți de duzină i-au dat de gol pe administratorii unor magazine de haine din Bistrița. O vizită în magazin a unei patrule de  jandarmi, făcută marți , 20 septembrie, a fost suficientă pentru a se alege cu probleme. Jandarmii le-au cerut acte doveditoare pentru hainele în cauză, iar în final s-au trezit că sunt dați pe mâna polițiștilor pentru un dosar penal pentru ”săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată”

”În magazin erau expuse spre comercializare articole vestimentare și încălțăminte de sezon în valoare de 2.300 de lei, care aveau aplicate denumiri celebre sau foarte asemănătoare cu mărci înregistrate, fără a deţine documente de proveniență susceptibile a fi contrafăcute, conform reglementărilor legale în vigoare.
În acest caz au fost întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, conform Legii nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice, urmând a fi înaintate organelor competente pentru soluţionare” transmite Inspectoratul Judetean de Jandarmi.

Share.

Lasă un comentariu