Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Fostul deputat Ionuț Simionca îi ia peste picior pe parlamentarii PNL și PSD după majorarea salariilor în Senat: ”din birourile voastre cum se vede criza?”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Fostul deputat Ionuț Simionca, secretar general al PMP îi taxează pe parlamentarii PNL și PSD, dar și pe membrii Guvernului după ce Senatul a decis ieri în mod neașteptat majorarea cu până la 2500 de lei  a îndemnizațiilor parlamentarilor sub pretextul că așa vor crește indemnizațiile aleșilor locali. 
Simionca scrie pe facebook că pentru majorarea pensiilor, PSD şi PNL se ceartă public de câteva luni., însă pentru majorarea indemnizaţiilor demnitarilor, consensul a fost  instant şi unanim: În timp ce pensionarii aşteaptă în faţa televizorului să vadă la ce procente se înţeleg PSD cu PNL, armonie politică – fără excepţie – a existat pentru majorarea indemnizaţiilor demnitarilor, majorarea salariilor bugetarilor şi continuarea angajărilor în sistemul public. PMP le cere membrilor Guvernului şi Parlamentului să iasă printre români, să le explice faţă în faţă, cum pentru populaţie nu s-au găsit decât măsuri de compensare cu 25 bani la litru de combustibil, vouchere de 4 lei pe zi, majorări ale pensiilor care nu acoperă decât jumătate din inflaţie şi plafonarea preţurilor la energie doar în anumite condiţii” se întreabă Simionca.
Secretarul PMP îi întreabă pe cei din PNL si PSD ce intenționează să facă pentru cei care vor sta la iarnă în frig: “Domnilor” guvernanţi, ne-a ajuns cuţitul la os! Cu ce ajutaţi românii care, în plină iarnă, vor sta în frig pentru că nu îşi vor permite plata facturilor? pentru a remarca: ”Din birourile de la Parlament şi de la Guvern cum se simte criza?”.
Ieri în Senat la inițiativa UDMR, dar cu votul PSD, PNL și AUR propunerea de crestere  a îndemnizațiilor a trecut de vot. Singurii care au votat împotriva au fost senatorii USR. Proiectultrebuie sa treacă însă șide camera Deputaților.
Share.

About Author

Lasă un comentariu