Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un bistrițean specializat în furturi de biciclete a fost trimis în sfârșit după gratii. E acuzat de furturi operate inclusiv în 2018

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un bistrițean de 30 de ani, bănuit de comiterea a 6 furturi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, ca urmare a probelor administrate de polițiștii de la Investigații Criminale Bistrița, informează un comunicat de presă al IPJ.

Individul a fost reținut în 4 octombrie la două zile după ce ar fi furat, din scara unui bloc din Bistrița, o bicicletă în valoare de 5000 de lei. Bicicleta a fost găsită și recuperată de polițiști, la scurt timp după comiterea faptei, însă după ce l-au prins pe bărbat polițiștii au realizat că ar fi autorul a încă 5 furturi, din scări de bloc și din mașini.

din investigațiile efectuate de polițiști, a mai reieșit faptul că, la data de 19 februarie a.c., bărbatul ar fi pătruns în incinta unor scări de bloc, din municipiu, de unde ar fi sustras două biciclete, una dintre acestea fiind abandonată și recuperată, precum și încălțăminte sport. Prejudiciul a fost estimat de persoanele păgubite la aproximativ 3.300 de lei. De asemenea, în lunile iulie și septembrie 2018, acesta ar mai fi sustras, din 2 autoturisme, parcate pe raza municipiului Bistrița, unelte, scule electrice, obiecte de îmbrăcăminte și documente, prejudiciul total fiind estimat la aproximativ 5.300 de lei” precizează comunicatul de presă al IPJ.

Bărbatul suspectat de furturi a ajuns rapid în fața magistraților Judecătoriei Bistriţa, iar ulterior judecătorului de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale  îi documentează acum întreaga activitate infracțională.

Citiți pe portalul Judecatoriei câte furturi i-au fost imputate până acum individului:  DOSAR FURTURI

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu