Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ce măsură au stabilit procurorii în cazul foștilor boxeri care s-au încăierat în clubul din Bistrița? Ce anunț a făcut PSD în cazul unuia dintre aceștia, consilier local?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Consilierul local Ionel Burduhos, antrenor de box și kickboxing  dar și alți trei tineri care și-au administrat pumni în bătaia din weekendul trecut într-un club din Bistrița din Piața Mihai Eminescu au primit măsura controlului judiciar pentru 60 de zile din partea procurorului de caz și au fost lăsați să plece acasă. Al cincilea participant la bătaie, fostul boxer Ovidiu Cherecheș urmează să afle astăzi ce stabilesc procurorii, el fiind reținut abia ieri în Cluj-Napoca.

Informația a fost confirmată pentru Bistrița Express de prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, Adrian Briciu. Potrivit acestuia patru dintre cei implicați în scandal, inclusiv consilierul local au primit măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, în timp ce un al cincilea (nn Cherecheș) mandatul de reținere a polițiștilor a expirat abia astăzi, așa că în cazul lui procurorul de caz va decide în următoarele ore.

Cherecheș, care are în spate o condamnare penală din iulie de anul acesta de un an și 6 luni cu suspendare pentru o agresiune la adresa unui polițist, și-a petrecut noaptea în arestul poliției din Bistrița, după ce a fost reținut abia ieri în Cluj pentru scandalul de sâmbăta trecută. Potrivit surselor Bistrița Express el s-ar fi luat la bătaie, după ce soția sa, angajată a clubului ar fi avut o altercație cu antrenorul, consilier local. Situația fostului boxer este însă una dintre cele mai delicate, deoarece orice altă condamnare penală i-ar putea transforma pedeapsa cu suspendare în pedeapsă cu executare.

PSD anunță că Ionel Burduhos s-a autosuspendat din partid

Consilierul local Ionel Burduhos s-a autosuspendat din partid, ca urmare a implicarii sale într-un conflict aflat în probatoriu Poliției Județene ”anunță PSD Bistrița pe pagina de facebook.

”Organizația PSD Bistrița se delimitează de orice act de violență și nu încurajează comportamente ce contravin legii. Solicităm instituțiilor abilitate ale statului, să efectueze cercetări în cadrul dosarului deschis, aplicând măsurile legale care se impun.”anunță  PSD pe pagina de facebook a organizației locale, sub semnătura deputatului Daniel Suciu în calitate de purtător de cuvânt PSD Bistrița-Năsăud.
Citeste si:
Share.

About Author

Lasă un comentariu