Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Fostul boxer implicat în scandalul din Sky Club e cercetat și pentru prestarea de servicii de protecție fără atestat

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Fostul boxer Ciprian Ovidiu C. implicat în urmă cu mai bine de o săptamână în scandalul din Sky Club, este cercetat de polițiști atât în dosarul de tulburare a liniștii publice pentru care este plasat sub control judiciar timp de două luni, cât și pentru că ar fi prestat servicii de paza si protecție printr-o firmă fără atestat.

El a fost plasat sub control judiciar de procurori abia vineri, 11 noiembrie, mai târziu decât restul grupului celorlalți patru implicați, după ce a fost depistat în Cluj și adus la Bistrița o zi mai târziu. Potrivit polițiștilor în cazul acestuia au fost puse în aplicare două mandate de percheziții, unul la domiciliu și un altul la firma pe care o administrează, de unde au ridicat un telefon mobil.

În cazul firmei sale,  de unde au ridicat documente, polițiștii precizează că aceasta nu are atestat pentru activități de protecți și pază. Polițiștii au decis extinderea cercetărilor și  pentru infracțiunea  de desfășurarea în scop comercial de activități de pază și protecție fără atestat, ”infracțiune prevăzută și pedepsită de Legea 333/2003, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor. Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud” anunță IPJ Bistrița-Năsăud.

Doar 6 forme de paza si protectie din Bistrita-Nasaud sunt autorizate de Poliție

Autorizarea pentru desfasurarea de servicii de paza si protecție este acordata în baza unui dosar complex de Inspectoratul General al Poliției, iar autorizarea este supusa revizuirii. Administratorii firmelor care au dosare de condamnare penală, nu au nicio șansă să obțină autorizare. În județul Bistrița-Năsăud funcționează doar 6 firme de pază și protecție autorizate, cinci din Bistrița și una din Sângeorz Bai, potrivit datelor din 11 noiembrie 2022 actualizate pe site-ul IGPR.:

PROTGUARD BISTRITA-NASAUD S.R.L. BN Bistrita
FORTA ZERO PAZĂ ŞI SECURITATE S.R.L. BN Bistrita
PROTECTIE SI PAZA BISTRITA-NASAUD S.R.L. BN Bistrita
SPIN GLOBAL BESTGUARD S.R.L. BN Sangeorz Bai
ELPOPEL PLUS S.R.L. BN Bistrita-Nasaud
PAZA SI INTERVENTIE S.R.L. BN Bistrita

 

Fostul boxer, a fost condamnat în iulie 2022 la doi ani și șapte luni, cu suspendare pentru accesul fără autorizare al unui sistem informatic și pentru loviri și alte violente, sentință care nu este însă definitivă, fiind atacată la Curtea de Apel de acesta. În dispozitivul condamnarii din cauza în care a fost condamnat pentru lovirea unui polițist, si în care s-a constituit parte civila inclusiv Spitalul Judetean de Urgență fostului boxer Acestuia i se atrage atenția ca termenul de supraveghere este de 3 ani si sase luni și că orice altă faptă penală atrage executarea pedepsei:

DOSAR INSTANȚĂ

Share.

Lasă un comentariu